33%

Camera supraveghere cu SD card si Infrarosu

213,01 RON (TVA inclus) 320,11 RON
179,00 RON (fara TVA)
Costurile de livrare afisate pe site sunt valabile doar in Romania ! Livrarile in afara Romaniei se fac prin firmele de curierar DHL/DPD contracost (Veti fi contactati de catre colegii de la vanzari pentru cotatiile de transport)
Cod produs - SKU 843-Camera-Indoor-Sdcard
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Stoc limitat

Descriere

Camera de supraveghere de interior cu senzor detectie miscare si senzori infrarosu pentru zi si noapte cu sistem PAL este solutia perfecta pentru casa, biroul, garajul, magazinul sau afacerea ta.

Pentru a utiliza aceasta camera este suficient sa o conectati la o sursa de curent dupa care o amplasati in locatia care doriti sa o supravegheati. Alimentatorul are iesire USB, se poate conecta atat la incarcator cat si la calculator, tableta, laptop, telefon.

Salveaza filmarea video pe cardul de memorie  microSd cu o capacitate maxima de 32 Gb. Acopera o suprafata mare de filmare.

Pentru a viziona filmare trebuie conectata la un PC utilizand direct cablul USB sau cardul micro SD.  Primiti GRATUIT de la noi si un suport Stick Micro Sd. Filmarile sunt in format MPEG4 / 3GP.

Mentiune: Camera nu contine cardul de memorie micro sd, pentru achizitie card va rugam accesati Card MicroSd 16/32Gb sau folositi formularul de contact pentru orice fel de informatie pe care o doriti. Dupa ce cardul aferent camerei este plin, inregistreaza de la inceput peste filmele video anterioare.

De exemplu un card micro sd de 32 gb va detine in functie de rezolutia aleasa de dvs Vag 640X480 sau CIF 352X288 inregistrari video pentru 160 ore sau 320 ore, facand mentiunea ca aceste inregistrari au fost facute doar dupa ce camera a detectat miscare.  

Camera nu inregistreaza pe timp de zi sau de noapte daca senzorul de miscare incorporat nu este declansat, desi aceasta se afla in stare de stand-by (Atentie: veti regasi pe card si fisiere de 0 Mb aferente modului stand-by !).

Dupa ce cardul micro sd, exemplu nostru 32 Gb este plin la capacitate de 100% camera va inregistra noi filme video pe acesta in bucla, adica va sterge si va rescrie cu alte filme cele mai vechi inregistrari prezente pe suportul de memorie.

Important: daca nu cumparati cardurile de memorie de la noi sa aveti grija sa achizitionati doar carduri de foarte buna calitate, firme de renume si MINIM clasa 4. Orice alte carduri de slaba calitate nu vor putea suporta stocare video+audio de asemenea dimensiuni precum solicita aceasta camera !

CPU:

Microprocesor: ARM9 32 bit Microprocessor core

Video:

Encoding: MPEG4 / 3gp

Signal System: Digital signal

Resolution: VAG (640*480)

S/N Radio: 48db

White Balance/BLC: Auto

Shot: 3,6mm, 4mm, 6mm, 8mm

HD camera: 300 000 pixel hight-resolutino 1/4'' CMOS image sensor

Storage:

TF card support: Suggest tu use high-speed card

Capacity we recommend:

TF: 1Gb - 32Gb

Night vision:

Inflared night vision : Using the latest photgraphic tehnology photosensitive, 24 LED lights

Power:

DC: Input 220 / 110 V, Output 5 V / 1 A

Time:

Real-time adjustement: support system automatically real-time ajustement

Usage:

Scope: It can be widely used in households, shops, businesses, office, supermarkets, school, warehouses, shop facade, garage, street and other places where need monitoring.

 

Product Function & Style: Image