40%

Senzor detector de fum wireless dual-zone pentru Sisteme de Alarme

70,21 RON (TVA inclus) 117,81 RON
59,00 RON (fara TVA)
Costurile de livrare afisate pe site sunt valabile doar in Romania ! Livrarile in afara Romaniei se fac prin firmele de curierar DHL/DPD contracost (Veti fi contactati de catre colegii de la vanzari pentru cotatiile de transport)
Stoc 22
Cod produs - SKU 558W-W1
Stoc limitat

Descriere

Cel mai mic pret in Romania pentru Detectorul de Fum Wireless cu dubla functie: independent sau inrolat cu sistemul de alarma wireless al casei ! 

 

Functioneaza wireless ca orice senzor fara fir, se conecteaza automat la centrala casei si declanseaza alarma pe zona de urgenta imediat ce detecteaza fum.

Are incorporat o sirena proprie de avertizare (85 Db) in caz de incendiu. Sirena se declanseaza automat la detectie fum si anunta acustic atat in camera unde este situata cat si intregul sistem de alarma al casei, hotelului, pensiunii dvs. Alarma de panica este declansata instant pe zona de urgenta. Alarmele false sunt inexistente pe acest produs.

Mentiune: Poate fi programat pe centrala alarme sa va apeleze sau sa va trimita SMS chiar daca centrala nu e armata. Se inroleaza automat pe ZONA de URGENTA.

Caracteristici:

Baterie: DC9v

Frceventa:315MHz/433MHz

Consum curent in alarma: <25 mA

Consum curent in stand by: <20 uA

Sunet in alarma: >85db

Contine:
1. Senzor fum.
2. Baterie 9V (Durata de viata minima 9-12 luni) 

 

Atentie !!! Senzorii de fum pe care noi ii vindem functioneaza atat independent cat si inrolati pe zona de urgenta cu oricare din sistemele de alarma pe care noi le oferim pe site.

 

Producatorul nostru ofera 3 modele de senzori, cel din prezentare + 2 modele mai jos: