Alarme4u.com va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:
  • Fan Courier, Livrare in 1-2 zile, 30 RON
  • Urgent Cargus, Livrare in 1-2 zile, 18 RON

In cazul in care doriti sa ridicati produsele fizic de la sediul nostru, noi fiind magazin online este posibil doar la cerere si numai daca plata se face cu cardul sau prin transfer bancar pentru persoane fizice si card, transfer bancar sau cash pentru persoane juridice.

Produsele comandate se livreaza prin curier rapid in cel mai scurt timp de la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

 

Livrarea produselor se face in intervalul precizat pe site pe categorii de produse din momentul in care s-au confirmat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , stocuri , preturi ) precum si toate datele de contact necesare (nume, prenume, localitate, adresa completa, numar de telefon de contact).

 

Returnarea produselor comandate se poate face intr-un termen legal de 14 zile calendaristice potrivit legii comertului electronic, caz in care cheltuielile de transport vor fi suportate de client. Pentru transferul bancar in contul dvs vom avea nevoie de date referioare la numele bancii si contul IBAN, termenul legal de returnare al banilor fiind tot de 14 zile de la data primirii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica asa cum mentionam anterior conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice, nu si persoanelor juridice.

Atentie !!! Nu primim si nu acceptam colete cu plata ramburs.

 

Repararea produselor in perioada de garantie sau dupa expirarea acesteia se face numai de catre firma autorizata de catre furnizor. Produsul este disponibil si intors functional in depozitul nostru intr-o perioada de regula situata intre 10 - 30 zile lucratoare. In cazul in care produsul pe care dvs l-ati cumparat nu face obiectul reparatiei sau inlocuirii pe garantie cheltuielile aferente curierului agreat in vederea trimiterii produsului catre furnizor / service sunt fixe si in cuantum de 70 Ron indiferent de modelul si valoarea de achizitie a produsului defectat. Plata se poate face doar in cont bancar sau electronic.

 

Garantie Produse: Date concrete despre garantia produselor oferite de alarme4u.com veti regasi in mod individual in certificatul de garantie pe care fiecare client il primeste o data cu livrarea produsului comandat. Descarcati Certificat Garantie Alarme4u.com.


 

Conditii de garantie:

-        La solicitarea de reparatii/inlocuire produs in garantie, cumparatorul este obligat sa prezinte certificatul de garantie impreuna cu factura sau chitanta de cumparare a produsului.

-        Demonstratia de buna functionare si explicatia modului de utilizare au fost facute cumparatorului in momentul vanzarii

-        Cumparatorul are obligatia respectarii instructiunilor de utilizare

-        Garantia acopera reparatii si / sau inlocuiri ale pieselor si subansamblelor care prezinta defectiuni de fabricatie

-        Montajul se va efectua numai in unitati autorizate


Garantia se acorda prin inlocuirea componentelor defecte cu alte componente identice noi. Garantia este valabila doar la folosirea kitului si produselor Alarme4u in conditii normale. Nu ne vom asuma nici o responsabilitate in urmatoarele cazuri:


 

Pierderea Garantiei:

  1. Neprezentarea la solicitarea reparatiei a certificatului de garantie cu toate rubricile completate    
  2. Defectarea produsului ca urmare a nerespectarii conditiilor de instalare si utilizare, asa cum sunt descrise in instructiunile de utilizare ce insotesc produsul, precum si utilizarea acestuia in alt scop decat cel pentru care a fost realizat.
  3. Defecte de aspect neconstatate la cumparare (butoane sau mufe lipsa, fisuri, sigilii desfacute, etc).
  4. Desigilare, modificarea sau reparatiile efectuate de persoane neautorizate
  5. Efectuarea inadecvata si neprofesionista a montajului care poate genera functionarea necorespunzatoare a produsului.
  6. Avarii mecanice (loviri, spargere, indoituri) sau fizico-chimice (expunere la surse de caldura, ger, medii umede sau corozive)
  7. Orice produs comercializat de Alarme4u venit in service in garantie va fi reparat sau inlocuit cu un alt produs nou identic in cel mai scurt timp posibil.
  8. In functie de data constatarii defectiunii si in functie de modelul de aparat pe care-l detineti repararea sau inlocuirea produsului poate varia intre 7 si 120 zile lucratoare.

 

Pentru orice alte intrebari va rugam sa folositi formularul de contact !

 

Va multumim !
Echipa Supraveghere, Protectie, Monitorizare VideOn-line

http://www.alarme4u.com/
Tel: 0723/448.645: 0771/539.749

Email: office@alarme4u.shopmania.biz