Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Supraveghere, Protectie, Monitorizare VideOn-line (alarme4u.com).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Supraveghere, Protectie, Monitorizare VideOn-line (alarme4u.com) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Supraveghere, Protectie, Monitorizare VideOn-line (alarme4u.com) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In cazul in care comenzile nu pot fi onorate din motive de lipsa stoc pentru produsele/serviciile comandate, veti fi informati despre acest aspect. De asemenea, pentru comenzile care au fost deja achitate, sumele de bani vor fi rambursate prin transfer bancar catre dvs fara costuri suplimentare.


Administratorul Supraveghere, Protectie, Monitorizare VideOn-line (alarme4u.com) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Supraveghere, Protectie, Monitorizare VideOn-line (alarme4u.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Supraveghere, Protectie, Monitorizare VideOn-line (alarme4u.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Supraveghere, Protectie, Monitorizare VideOn-line (alarme4u.com) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Garantie produse

 

Este valabila pentru kiturile complete si se acorda prin inlocuirea componentelor defecte cu alte componente identice noi. Garantia este valabila doar la folosirea produselor in conditii normale. Produsele care fac obiectul garantiei vor fi returnate in ambalajul original si vor fi insotite obligatoriu de certificat de garantie in original si optional de copie dupa factura sau chitanta fiscala de la data achizitiei. Va rugam sa retineti ca trimiterea echipamentului defect în perioada de garanţie se face numai în condiţiile returnării produselor defecte în ambalajul comercial în care au fost achiziţionate. Nu ne vom asuma nici o responsabilitate in urmatoarele cazuri:

  1. Defectarea kitului alarmei, sistemului de supraveghere datorata unor modificari cauzate, de factor uman sau instalare defectuoasa.
  2. Defectarea kitului alarmei, sistemului de supraveghere rezultata din proasta functionare a instalatiei electrice a casei, garajului sau spatiului comercial in care s-a efectuat montarea produsului achizitionatde la noi.
  3. Defectarea din alte cauze decat proasta functionare a produsului in sine.
  4. Desfacerea alarmei, camerei de supraveghere sau inlocuirea cablurior de alimentare sau transformatoarelor de alimentare originale.
  5. Defectarea kitului alarmei, sistemului de supraveghere datorata unui scurtcircuit sau accident extern.
  6. Efectuarea inadecvata si neprofesionista a montajului care poate genera functionarea necorespunzatoare a kitului alarmei, sistemului de supraveghere.
  7. Nu oferim garantie in cazul depanarii neautorizate de noi a kitului alarmei, sistemului de supraveghere.
  8. Orice kit de alarma, sistem de supraveghere este acoperit de garantie doar daca se prezinta la noi in depozit in starea in care a fost livrat, fara urme de lovituri, vicii externe sau depanare defectuoasa si neautorizata de catre noi.
  9. Orice kit de alarma, sistem de supraveghere venit in service in garantie va fi reparat sau inlocuit cu un alt produs nou identic in cel mai scurt timp posibil.
  10. In functie de data constatarii defectiunii si in functie de modelul de kit de alarma, sistem de supraveghere pe care-l detineti repararea sau inlocuirea produsului poate varia intre 7 si 120 zile lucratoare, cheltuielile de transport si manipulare cazand in sarcina dvs. Multe dintre produsele noastre pot fi reparate doar extern direct de catre producator, piesele interne componente nu exista local si nu se pot monta piese compatibile.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Supraveghere, Protectie, Monitorizare VideOn-line (alarme4u.com) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Supraveghere, Protectie, Monitorizare VideOn-line (alarme4u.com) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email a magazinului. 

Orice comanda efectuata pe site-ul Supraveghere, Protectie, Monitorizare VideOn-line (alarme4u.com) implica la data achizitiei obligatoriu acordul dvs, in cazul in care NU sunteti de acord cu Termeni si conditiile de mai sus va rugam respectuos NU cumparati produsele noastre !