NOU
8%

Camera video de exterior GSM 4G Slot SIM wireless 5Mp IP Full HD Inregistrare pe Card/Cloud

654,81 RON (TVA inclus) 712,81 RON
550,26 RON (fara TVA)
Costurile de livrare afisate pe site sunt valabile doar in Romania ! Livrarile in afara Romaniei se fac prin firmele de curierar DHL/DPD contracost (Veti fi contactati de catre colegii de la vanzari pentru cotatiile de transport)
Stoc 9
Cod produs - SKU WIP-PB200J 3G / WIP-PB500J 4G
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Va prezentam camerele profesionale de supraveghere video 4G WIP-PB200J si WIP-PB500J cu conexiune wireless sau cu fir la internet ce poate fi montata atat la exterior cat si la interior. Monitorizare de la distanta prin internet. Prima este de 200W 1080 full HD iar cea de-a doua este de 500W 5 MP. Diferenta dintre aceste doua camere este data in principal de puterea ledurilor infrarosu si distanta de vedere in noapte, 25 m sau 40 m.

Modemul 3G/4G incorporat in camera ofera utilizatorului o noua modalitate de transmitere a imaginilor pe internet. Doar trebuie sa inserati o cartela SIM cu internet si veti avea acces facil la camera de oriunde din lume.

Acest modem are si Un router WiFi inclus ce permite utilizatorului o conectare directa la camera, cand se afla in apropierea acesteia pentru vizualizare, sau configurare. Este compatibila cu orice cartela de telefonie mobila 3g/4g din Romania indiferent de operatorul GSM.

Camera cu IP WIP-PB500J 4G  500W are in dotare zece LED-uri infrarosu, ceea ce va permite sa vizualizati si pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 40 m, cea de 200W = WIP-PB200J doar 25 m in noapte. . Aceasta poate fi utilizata pentru supravegherea locuintei, birourilor, fabricilor, magazinelor si nu in ultimul rand poate fi folosita ca si camera de vanatoare. Simplu, convenabil si in timp real.

Puteti inregistra imaginile preluate de camera video pe cardul micro SD, ce se instaleaza in interiorul camerei, capacitate maxima 128 Gb.